Print deze pagina

Insight Out – Connecting Women in STEM

  • 2 november 2023 tot en met 16 november 2023
  • Online & bij Van der Valk Utrecht

NWO Insight Out is een tweejaarlijks carrière- en netwerkevenement voor vrouwen in exacte, technische en natuurwetenschappen, ook wel STEM genaamd (Science, Technology, Engineering and Mathematics) . Op drie achtereenvolgende donderdagen in november wordt aan de hand van verschillende actuele thema's een platform geboden waar vrouwen met elkaar in contact kunnen komen. Binnen de STEM-disciplines vormen vrouwen vaak een numerieke minderheid. Dit evenement biedt vrouwen de kans om anderen te ontmoeten, van elkaar te leren en elkaar te inspireren over de grenzen van organisaties en carrièrestadia heen. Door een gevarieerd aanbod van live en online plenaire presentaties, paneldiscussies, workshops en netwerkactiviteiten wil het evenement een perspectief bieden voor vrouwen die een carrière in bèta/techniek ambiëren.

Insight Out wordt georganiseerd door NWO, met input van LNVH, ECHO, KNAW de Jonge Akademie, PNN, PostdocNL en Young Academy Europe.

De voertaal voor dit evenement is Engels.

Meer informatie

Op de Engelse pagina van deze website vind je meer informatie. Je kunt voor meer informatie ook kijken op de NWO-website

Confidental Infomation