Print deze pagina

Livecast-programma: Wees onbevreesd om jezelf te zijn

  • 19 mei 2021 16.00 - 17.00 uur
  • Online

Op 1 januari 2019 werd NWO lid van Workplace Pride, een stichting die zich inzet voor het verbeteren van levens van lesbiennes, homo's, biseksuelen, transgenders en interseksuelen (LHBTI) op hun werkplekken. In 2019 vonden er voor het eerst netwerkbijeenkomsten plaats voor LHBTI-ers, waarbij NWO'ers ook van harte welkom waren. Ook bij collega-organisaties organiseren gelijksoortige bijeenkomsten waar we NWO-medewerkers graag attent op maken, zoals onderstaand programma van Hogeschool Saxion:

* In Dutch only *

In het kader van de Dag tegen Homo-, Lesbo-, Trans- en Interseksefobie (IDAHOT) organiseert Studium generale van de Saxion Hogeschool in samenwerking met Minor Algemene Ontwikkeling, Minor Intercultureel Werken, DICE Office & Th!nk with Pride het Livecast-programma: 'Wees onbevreesd om jezelf te zijn'.

Sprekers

  • Boris Dittrich (Mensenrechtenactivist, politicus D’66, auteur)
  • Selm Wenselaers (Curator museum Arnhem, dramaturg, producent)
  • Najat Chicar (Storytelling coach, vz pink marrakech)
  • Tofik Dibi (Bestuursadviseur Amsterdam west, ex-politicus GL, auteur)
  • o.l.v. Mounir Samuel (Journalist, auteur & adviseur diversvaardigheid)

Je bent wie je bent. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar is dat ook zo?  Het belang van inclusief samenleven kom je in alle lagen van georganiseerd Nederland tegen. Maar hoe te handelen naar de waarde van inclusiviteit vergt de nodige moed en oefening in wedekerigheid. In dit programma aandacht voor verschillende strategieën om duidelijk te maken wie je bent.

Wanneer
Woensdag 19 mei 2021
16.00-17.00 uur

Weblink en meer informatie
Kijk hier voor het volledige programma, meer informatie en de weblink naar de livecast.

 

 

 

Confidental Infomation