Print deze pagina

Connect@Nikhef

  • 15 september 2020
  • Nikhef, Amsterdam

Op dinsdag 15 september 2020 vindt een Connect-bijeenkomst plaats op NWO-instituut Nikhef (Nationaal instituut voor subatomaire fysica) in Amsterdam.

Over Nikhef
Nikhef doet onderzoek naar de elementaire bouwstenen van de materie en het universum, hun onderlinge krachten en de structuur van ruimte en tijd. Meer informatie over Nikhef vind je op deze NWO-I-website en op de Nikhef-website

Programma en registratie
Meer informatie over het programma en registratie volgt binnenkort.

Over Connect
Tijdens Connect-bijeenkomsten leren we elkaar binnen NWO beter kennen. Ongeveer één keer per maand worden zulke interne bijeenkomsten bij NWO Utrecht, NWO Den Haag of een NWO-instituut georganiseerd rond talrijke onderwerpen of bij bepaalde organisatieonderdelen. Op intranet Joost vind je de kalender (kun je niet op Joost, omdat je bij een universitaire werkgroep (BUW) werkt, stuur dan een mail naar info-nwoi@nwo.nl om de kalender op te vragen). Zo willen we inspireren en verbinden. Alle Connect-bijeenkomsten worden georganiseerd door en voor alle medewerkers van NWO, dus inclusief NWO-I met bureau NWO-I, de universitaire werkgroepen (BUW) en de instituten. Driemaal per jaar bezoeken we een NWO-instituut. We bezochten er al vijf: AMOLF, ARCNL, ASTRON, CWI en NIOZ.

Afbeeldingen