Print deze pagina

NWO Pride bijeenkomst - 28 juni 2022

  • 28 juni 2022 15.30 - 17.30 uur
  • NWO-instituut ARCNL, Amsterdam Science Park

Op dinsdag 28 juni 2022 vindt de volgende NWO Pride bijeenkomst plaats bij NWO-instituut ARCNL op het Amsterdam Science Park. Het is een NWO LHBTI+ bijeenkomst, maar iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen inclusief hetero/cis collega’s en ook als je buiten NWO in de wetenschap werkt.

LHBTI+ staat natuurlijk voor van Lesbische, Homoseksuele, Biseksuele, Transgender en Intersekse personen. NWO streeft naar een excellente wetenschap, die floreert en maximale impact heeft op onze maatschappij. Onderdeel daarvan is het stimuleren van een inclusieve wetenschapscultuur met oog voor diversiteit in de breedste zin. Diversiteit leidt tot inspiratie, creativiteit en innovatie.

Tijd en locatie

De bijeenkomst begint om 15.30 uur bij ARCNL. Aangezien dit ook een netwerkbijeenkomst is, sluiten we de bijeenkomst om 17.30 uur af met een drankje en wat hapjes. Zie onderstaande link voor de routebeschrijving.
https://arcnl.nl/contact

Sprekers

We hebben drie sprekers:

  • Koos Kegel, Onderzoeker/Systems Architect bij TU Eindhoven en bij TOPIC;
  • Florien Cramwinckel, senior gedragsexpert bij Online Dialogue;
  • Jeroen Geurts, Rector Magnificus bij de VU Amsterdam en hoogleraar Translationele Neurowetenschappen bij UMC Amsterdam.

Alle drie zullen ze vertellen over hun werk/onderzoek, en hun persoonlijke verhaal delen.

Doel

Het doel van de middag is om LHBTI+ rolmodellen te tonen en van hen te leren, bewustzijn over LHBTI+ in het algemeen te vergroten, steun te laten zien voor NWO’s LHBTI+ medewerkers, van elkaar te leren, mensen met elkaar in contact te brengen en te netwerken.

Registratie

Als je aan deze bijeenkomst mee wilt doen, schrijf je dan in via onderstaande link. Op deze manier weten we hoeveel personen we kunnen verwachten en kunnen we de naamkaartjes in orde maken.
https://www.cwi.nl/intranet/organization/PenO/registration-pride-network-meeting

Contact

Als je vragen hebt, neem dan contact op met Léon Ouwerkerk, LHBTI+ coördinator van NWO, email: L.J.Ouwerkerk@cwi.nl.

Afbeeldingen

  • Poster Pride CWI 2022
    Cwi_pride 2022 (320.33 kB)
Confidental Infomation