Print deze pagina

Afronding rubriek ‘NWO viert…’: terugblik op een reeks persoonlijke verhalen

In mei 2021 zijn we gestart met de rubriek ‘NWO viert…’. Daarin tekenden we elke maand persoonlijke verhalen op over verschillende (feest)dagen die voor NWO-collega's belangrijk zijn. Deze verhalen publiceerden we op zowel de NWO-I website als op intranet Joost. Een groot succes; elke maand was een NWO-I’er of NWO-D’er bereid om iets te delen over een speciale dag in het jaar. Van Keti Koti tot vaderdag, en van Chinees Nieuwjaar tot Wereld Autismedag: alles kwam langs. We ronden de rubriek nu af, maar we stoppen natuurlijk niet met vieren.

Zeer gewaardeerd

Hier staan we dan: 15 persoonlijke edities van ‘NWO viert…’ later. En wat hebben we het mooi gevierd samen! Het afgelopen jaar stond er iedere maand weer een nieuw interview klaar op Joost en kwam terug in de personeelsnieuwsbrief Inside NWO-I. Maar wat heeft de rubriek nu allemaal teweeg gebracht binnen de organisatie? De NWO viert-artikelen waren op zijn zachtst gezegd populair. De interviews werden gemiddeld goed bekeken en ook aan likes en reacties op Joost was er zeker geen tekort. De persoonlijke verhalen vielen goed in de organisatie. Collega’s leerden elkaar middels deze weg beter kennen en kregen de gelegenheid om elkaar te bedanken, steunbetuigingen uit te spreken en niet te vergeten: samen dingen te vieren.

Benieuwd naar alle dagen die NWO’ers vieren?

Er zijn heel wat (feest)dagen langsgekomen. Benieuwd naar de verhalen? Lees dan alle interviews op de NWO-I website.

NWO blijft vieren

De rubriek ‘NWO viert…’ wordt nu afgerond. Maar NWO blijft natuurlijk vieren! We willen je aanmoedigen te blijven delen over de dagen waarbij jij stilstaat of die voor jou belangrijk zijn. Deel bijvoorbeeld jouw verhaal in een blog, of deel een verhaal of foto. Wie weet kunnen je verhaal weer gebruiken voor de personeelsnieuwsbrief Inside NWO-I en op intranet Joost. Mail naar Melissa Vianen via m.vianen@nwo-i.nl. Namens het NWO-Viert-redactieteam bedanken wij iedereen voor hun bijdrage aan deze rubriek: Melissa Vianen (NWO-I), Nicole Verhoeven (P&O), Seray Ünsal (NWA-KIC) en Marjolein Snellink (Concerncommunicatie).

Confidental Infomation