Print deze pagina

NWO Utrecht verhuist op 3 juni naar nieuwe locatie

Medewerkers van bureau NWO-I, het domein Toegepaste en Technische Wetenschappen (TTW), het Nationaal Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek (SIA) en het Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren (LNVH), en enkele collega's van het domein Exacte en Natuurwetenschappen (ENW) en Bedrijfsvoering zijn nu gevestigd in Utrecht en verhuizen dus naar het nieuwe pand. Op bijna elke verdieping in het pand wordt de wetenschap zichtbaar gemaakt door een 'Home of Curiosity' te creëren. Een speciaal team onder aanvoering van NWO-I-directeur Christa Hooijer en vormgevingsbureau Containr is hiermee aan de slag gegaan.

Vergadercentrum
Het nieuwe pand kent meer overlegplekken: twaalf vergaderruimtes, kleinere overlegruimtes op de kantooretages en een auditorium voor honderd personen. De bovenste etage wordt ingericht als speelse werkplek met lage tafels in de stijl van een koffiecorner.

Bereikbaarheid
De nieuwe locatie is uitstekend bereikbaar met de sneltram vanaf Utrecht Centraal Station. De tram stopt op halte Kanaleneiland Zuid, schuin tegenover het kantoor. De parkeergarage is voor werknemers van NWO. Deze bevat een aantal oplaadpalen voor elektrische auto's. Buiten is een klein parkeerterrein voor bezoekers. Ook is er plaats voor honderd fietsen in de fietsenstalling, met plekken om een elektrische fiets op te laden. Vanaf Utrecht CS is het een kleine twintig minuten fietsen.

Vragen
Mocht je vragen hebben over de verhuizing, mail dan naar huisvesting_utrecht@nwo.nl

Nieuwsbrief Inside NWO-I, maart 2019