Print deze pagina

Regel al je pensioenzaken online

Pensioen is geen onderwerp waar je elke dag mee bezig bent. Dat is iets voor later, denken veel mensen. Niets is minder waar. Je kunt ongewild ook al op jongere leeftijd met pensioen te maken krijgen, bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid of bij overlijden. Zorg daarom dat je goed op de hoogte bent van het pensioen dat je zelf als NWO-I-medewerker opbouwt bij het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs. Je kunt alles online inzien en regelen via www.mijnabp.nl.

NWO-I en ABP

Alle NWO-I-werknemers, met uitzondering van hen die financiering ontvangen uit een Europese beurs of niet onder de Nederlandse sociale wetgeving vallen, zijn verzekerd bij het Pensioenfonds voor overheid en onderwijs ABP. Dit geldt voor zowel ouderdoms- en partnerpensioen (bij overlijden) als voor arbeidsongeschiktheid.

Online regelen

Via MijnABP.nl regel je je pensioenzaken online. Je kunt er bijvoorbeeld inzicht krijgen in de gevolgen voor je pensioen wanneer je meer of minder uren gaat werken. Voor algemene informatie over je pensioen kun je ook kijken op de ABP-website.

Meer weten

Heb je vragen? De lokale P&O-afdeling of medewerkers van de afdeling P&O bureau NWO-I zijn graag bereid je te informeren of je vragen te beantwoorden.


Nieuwsbrief Inside NWO-I, november 2021

Confidental Infomation