NWO-I

NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek - print-logo

URL voor deze pagina :
https://www.nwo-i.nl/contact/

Geprint op :
23 april 2019
22:22:08

Medewerkers NWO-I
U vindt hier een overzicht van de afdelingen en medewerkers van NWO-I.

Adres NWO-I
NWO-I
Postadres: Postbus 3021, 3502 GA  Utrecht
Bezoekadres: Van Vollenhovenlaan 659, 3527 JP  Utrecht
Telefoon: (030) 600 12 11

Website: www.nwo-i.nl
E-mail: info-nwoi@nwo.nl

RSIN: 002882243
BTW-nr.: NL002882243B01

Een aantal van onze NWO-I collega's werken vanuit NWO in Den Haag. Voor meer informatie kunt u terecht op de NWO-website.

Route - Openbaar vervoer
Indien u per openbaar vervoer reist, raden wij u aan om per tram naar het kantoor van NWO-I te reizen. NWO-I is uitstekend bereikbaar met de sneltram vanaf Centraal Station Utrecht*. Zowel de sneltram richting Nieuwegein als de richting IJsselstein stopt op halte 5 Meiplein, recht tegenover het kantoor. Na uitstappen op deze halte steekt u linksaf de weg over en loopt u aan de rechterkant om het zilvergrijze gebouw heen naar de hoofdingang.
* De tramhalte van Utrecht Centraal bevindt zich aan de zijde van het Jaarbeursplein.
Plan uw reis naar ons met het openbaar vervoer.
Plan uw reis naar ons per auto.

Route - Per auto

Vanuit de richting Amsterdam, Den Bosch
Neem op de A2 ter hoogte van Utrecht afrit nummer 8 (Centrum). Daar houdt u de richting Centrum aan en u volgt de Ds. Martin Luther Kinglaan. Houd rechts aan. U rijdt over een brug (over het water) en daarna neemt u direct de afslag rechts (ga niet rechtdoor op de fly-over). Ga vervolgens bij de verkeerslichten rechts, de Beneluxlaan op. Sla bij de eerste verkeerslichten linksaf de Admiraal Helfrichlaan in. Vervolgens rechtsaf, Van Bijnkershoeklaan. Dan weer rechtsaf, Telderslaan. Daarna links, Van Vollenhovenlaan. Aan het einde van de straat vindt u de parkeerplaats van NWO-I aan uw rechterhand. 

Vanuit de richting Arnhem
Komende vanaf de A12 volgt u bij knooppunt Lunetten de borden Utrecht Centrum en Jaarbeurs. U komt dan op de parallelweg van de A12 waar u de tweede afrit neemt (Jaarbeurs, Kanaleneiland). Bij de verkeerslichten aan het eind van de afrit gaat u rechtsaf, de Europalaan op. Volg deze tot de eerste rotonde en rij die driekwart rond. U komt dan op de Beneluxlaan. U blijft de Beneluxlaan volgen tot de eerstvolgende kruising (5 Meiplein). Rechts voor u ziet u gebouw van NWO-Utrecht. Steek het 5 Meiplein over en ga bij de volgende verkeerslichten rechtsaf, Struyckenlaan. Neem de eerste rechts, Van Vollenhovenlaan. Daarna de eerste rechts; ingang parkeerplaats NWO-I.

Vanuit de richting Den Haag, Rotterdam
Komende vanaf de A12 volgt u bij knooppunt Oudenrijn de richting Amsterdam en u komt op de parallelweg van de A2. Houd rechts aan en neem de eerstvolgende afrit nummer 8 (Centrum) en ga bij de verkeerslichten rechtsaf, de Ds. Martin Luther King laan op.

U rijdt daarna zoals onder Amsterdam, Den Bosch staat beschreven.

Vanuit de richting Hilversum, Breda
Komende vanaf de A27 volgt u bij knooppunt Lunetten de borden Ring Utrecht en Jaarbeurs. U komt dan op de parallelweg van de A12 waar u de tweede afrit neemt (Jaarbeurs, Kanaleneiland).

Bij de verkeerslichten aan het eind van de afrit gaat u rechtsaf en volgt u verder de beschrijving onder Arnhem.

Vanuit de richting Amersfoort
Komende vanaf de A28 neemt u op knooppunt Rijnsweerd de A27 (ring Utrecht, richting Den Haag). Op knooppunt Lunetten volgt u de richting Ring Utrecht en Jaarbeurs. U komt dan op de parallelweg van de A12 waar u de tweede afrit neemt (Jaarbeurs, Kanaleneiland).

Bij de verkeerslichten aan het eind van de afrit gaat u rechtsaf en volgt u verder de beschrijving onder Arnhem.

Verkeersoverlast rondom NWO-I
Er kan vertraging ontstaan, omdat er nog gewerkt wordt aan het 5 Meiplein naast het gebouw. Houd hier rekening mee als u van plan bent met de auto naar ons te reizen.

Let op! Parkeren bij NWO-I
Bij NWO-I is het niet toegestaan om uw auto langs de stoeprand te parkeren. Wij vragen u om uitsluitend te parkeren in de parkeervakken.

Elektrische oplaadpaal vlakbij NWO-I
Vlakbij het kantoor zijn twee openbare oplaadpalen beschikbaar aan de Van Vollenhovenlaan 641, vlak voor de ingang voor zorgcentrum ERC De Keizershof (het gebouw naast het NWO-I). Kijk voor meer informatie op: http://www.oplaadpalen.nl/laadpaal/83378

Wegwerkzaamheden regio Utrecht
Als u per auto reist, kunt u hinder ondervinden van wegwerkzaamheden in de regio Utrecht (A2/A12/A27 en A28). Zie voor actuele informatie, reistips en alternatieve vervoersmogelijkheden:

Vragen en opmerkingen
Met vragen en opmerkingen van algemene aard kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie.
Met vragen en opmerkingen over deze website kunt u contact opnemen met de webmaster.
Voor het melden van kwetsbaarheden in onze systemen, zie ons Responsible Disclosure beleid.

U kunt uw vraag ook stellen via onderstaand formulier. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw vraag. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

 

Contact