NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek - print-logo

URL voor deze pagina :
https://www.nwo-i.nl/contact/

Geprint op :
20 november 2019
20:48:45

Medewerkers bureau NWO-I
U vindt hier een overzicht van de afdelingen en medewerkers van NWO-I.

Adres NWO-I
Postadres: Postbus 3021, 3502 GA  Utrecht
Bezoekadres: Winthontlaan 2, 3526 KV  Utrecht
Telefoon: (030) 600 12 11
Website: www.nwo-i.nl
E-mail: info-nwoi@nwo.nl
RSIN: 002882243
BTW-nr.: NL002882243B01

Het kantoor van NWO Utrecht ligt in het bedrijvengebied Kanaleneiland, in het zuidwesten van de stad, naast het Van der Valk-hotel. De ingang van Nova Zembla is aan de Winthontlaan 2. Postadres: Postbus 3021, 3502 GA  Utrecht. Telefoon: (030) 600 12 11.

Kijk voor actuele informatie, reistips en alternatieve vervoersmogelijkheden op de onderstaande websites:

Openbaar vervoer
U kunt op Utrecht Centraal vanaf de Jaarsbeurszijde bus 63 (richting Vianen), 65 (richting Het Klooster), 66 (richting Nieuwegein-Centrum), 74 (richting Vianen) of 77 (richting Nieuwegein-Zuid) nemen en uitstappen bij halte Kanaleneiland Zuid. U kunt vanaf het Centraal Station ook op het Jaarbeursplein de sneltram naar Nieuwegein-Zuid (tram 60) of IJsselstein (tram 61) nemen en uitstappen bij dezelfde halte. Steek de Winthontlaan over naar Nova Zembla. De ingang bevindt zich aan de voorkant van het gebouw.

Met de auto
Vanuit de richting Amsterdam
Vanaf de A2 neemt u de afrit knooppunt Oudenrijn om vervolgens op de twee rechterrijstroken de borden E30/E35 richting Arnhem te volgen. Houd rechts aan bij de splitsing en volg de borden voor Houten/E311/A12. Wederom rijdt u op de rechterrijstroken en volgt u de borden voor Kanaleneiland/Jaarbeurs. Rijd vervolgens op de twee linkerrijstroken om na 450 meter linksaf te slaan naar de Europalaan. Na 400 meter slaat u rechtsaf naar de Winthontlaan. Nova Zembla bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit de richting Arnhem
Volg de A12 en neem afrit 17 (Kanaleneiland/Jaarbeurs/Centrum). Sla na ongeveer 50 meter rechtsaf naar de Winthontlaan. Nova Zembla bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit de richting Den Haag, Rotterdam
Vanaf de A12 volgt u op het knooppunt Oudenrijn de drie rechterbanen (afslag 6 tot en met 8, richting Nieuwegein/Houten). Houd vervolgens de twee meest linkerbanen richting Amersfoort/Arnhem/E11/E30/A12 aan. Neem afslag 17 (Kanaleneiland/Jaarbeurs) en volg de twee linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Europalaan. Sla rechtsaf naar de Winthontlaan. Nova Zembla bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit de richting Breda, Den Bosch
Op de A2 rijdt u op de twee rechterrijstroken om bij het knooppunt Everdingen de borden A27/E311 richting Almere/Utrecht te volgen. Neem de afslag A12/E30 richting Den Haag. Hier houdt u rechts aan totdat u afslag 17 neemt om de borden Kanaleneiland/Jaarbeurs/Centrum te volgen. Onderaan de afrit gaat u rechtsaf en voegt u in op de Europalaan. Sla na ongeveer 50 meter rechtsaf naar de Winthontlaan. Nova Zembla bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit de richting Hilversum
U rijdt op de A27 naar Zuid-West, Utrecht. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Lunetten om de borden E35/E30/A12 richting Ring Utrecht/Rotterdam/Den Haag te volgen. Houd rechts aan bij de splitsing, rij door op afslag 17, volg de borden voor Jaarbeurs en voeg in op de Europalaan. Sla na ongeveer 80 meter rechtsaf naar de Winthontlaan. Nova Zembla bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit de richting Amersfoort
Via de A28 rijdt u naar Zuid-West, Utrecht. Neem afrit knooppunt Lunetten vanaf de A27/E30. Houd rechts aan om de borden E35/E30/A12 richting Ring Utrecht/Rotterdam/Den Haag te volgen. Rijd door op de afslag 16 tot en met 18, volg de borden voor Jaarbeurs en voeg in op de Europalaan. Sla na ongeveer 50 meter rechtsaf naar de Winthontlaan. Nova Zembla bevindt zich aan de rechterkant.

Parkeren
Medewerkers van NWO-Den Haag en bezoekers kunnen hun auto parkeren op het parkeerterrein achter het NWO-gebouw. Als het parkeerterrein vol is kunt u uw auto betaald parkeren in de parkeergarage van het naastgelegen Van der Valk-hotel.

Vragen en opmerkingen
Met vragen en opmerkingen van algemene aard kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie.
Met vragen en opmerkingen over deze website kunt u contact opnemen met de webmaster.
Voor het melden van kwetsbaarheden in onze systemen, zie ons Responsible Disclosure beleid.

U kunt uw vraag ook stellen via onderstaand formulier. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw vraag. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

 

Contact