Print deze pagina

Terugblik op NWO-sportdag 2018

Maar liefst 240 NWO-collega’s zetten op vrijdag 14 september hun beste beentje voor tijdens de NWO-sportdag op het terrein van de TU Delft. Aan de sportdag namen medewerkers deel van nagenoeg alle NWO-afdelingen en –onderdelen: financiën, bureau raad van bestuur, NWO-I, communicatie, SGW, NRO, ENW, TTW en de NWO-instituten AMOLF, ARCNL, DIFFER, Nikhef, SRON en CWI.

In een heerlijk najaarszonnetje waagden 26 teams zich onder meer aan trefbal, knotshockey, dart-tennis en zelfs een heuse stormbaan die in Expeditie Robinson niet zou misstaan. Met bloed, zweet en tranen verdiende team List en bedrog (AMOLF) de grote trofee. Een geweldige tweede plek was voor Make F great again. De prijs voor beste outfit was voor het team Communikarate - even sparren? Maar ook de Manifolds hadden prachtige shirts, net als De Pennenlikkers. Lisette Rooth van ENW kon het beste limbodansen. De stok hing op een onmogelijke hoogte van tachtig centimeter! 

Het ging soms hard tegen hard, waardoor de EHBO hun handen vol had aan minstens vijf verstuikte enkels, zes gescheurde kniebanden en een gescheurde wenkbrauw. Naast gezonde competitie zagen we ook veel verbinding, waarbij TTW- en ENW-collega's elkaar in sportiviteit vonden. Als er een prijs zou zijn geweest voor beste captain, ging deze naar Mesut Çifçi van team NRO. Dank ook aan de twaalf scheidsrechters, voor een groot deel collega’s, en aan de hardwerkende organisatie die deze mooie dag mogelijk maakte.  

 

 

Confidental Infomation