Print deze pagina

NWO Academy

Wil je je richten op de competenties die we overal in de organisatie willen ontwikkelen, op wat belangrijk is voor je functie en het werken in projecten, of op het versterken van je kennis en vaardigheden en het functioneren van het team? NWO Academy kan je hierbij helpen.

NWO stimuleert medewerkers zich te ontwikkelen om daarmee kennis en vaardigheden van de medewerkers optimaal te laten aansluiten bij de wensen en behoeften van de organisatie.

De trainingen zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor medewerkers van de domeinorganisatie van NWO en worden uitsluitend in het Nederlands aangeboden. NWO-I-medewerkers zijn van harte welkom om ook aan deze trainingen deel te nemen.

De NWO Academy is na de coronapandemie gelukkig weer goed opgestart en ook nog in een vernieuwd jasje. Zo zijn de trainingen voor het primaire proces weer van start zijn gegaan is de training inclusief beoordelen is toegevoegd aan de NWO Academy.
We hebben de acht leerlijnen die voorheen de basis vormden van de NWO Academy losgelaten en het aanbod onderverdeeld in vier thema's:

  1. Werken bij NWO.
  2. De professional.
  3. Leiderschap.
  4. Vitaliteit & werkplezier.

Zo sluit de NWO Academy nog beter aan op de NWO én de P&O-strategie. Ook is er meer aandacht voor het online thuiswerken en is vitaliteit opgenomen in het trainingsaanbod. Diverse trainingen worden door onze eigen medewerkers gegeven. 

Of je nu wilt werken aan je NWO-brede kerncompetenties of functiegerichte competenties, aan het versterken van je kennis en vaardigheden of aan het functioneren van je team: de NWO Academy biedt een breed scala aan ontwikkelinstrumenten en heeft daarom een sterke ondersteunende rol in de R&O-cyclus. Met dit aanbod van meer dan 20 workshops, trainingen en Masterclasses kun je als NWO-medewerker alle kanten op.

De trainingen

  • Zijn kort, krachtig en praktijkgericht. De maximale duur van de incompany trainingen is twee dagen. De meeste trainingen daarentegen bestaan uit één dagdeel.
  • Zijn gekoppeld aan de algemene NWO-kerncompetenties en aan de functie specifieke competenties.
  • Hebben meestal vooraf een intake of je niveau wordt gemeten.

Inschrijven

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar nwoacademy@nwo.nl 
Zet daarbij je leidinggevende in cc, zodat hij of zij op de hoogte is van je inschrijving.

Hoe worden aanmeldingen verwerkt?

Aanmeldingen worden verwerkt op basis van goedkeuring van de leidinggevende. Zorg dus dat je leidinggevende goedkeuring geeft, dan kan jouw inschrijving worden verwerkt . 

 

Confidental Infomation