Print deze pagina

NWO Academy

Wilt u zich richten op de competenties die we overal in de organisatie willen ontwikkelen, op wat belangrijk is voor uw functie en het werken in projecten, of op het versterken van uw kennis en vaardigheden en het functioneren van het team? De NWO Academy kan u hierbij helpen. NWO stimuleert medewerkers zich te ontwikkelen om daarmee kennis en vaardigheden van de medewerkers optimaal te laten aansluiten bij de wensen en behoeften van de organisatie. De trainingen zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor medewerkers van de domeinorganisatie van NWO en worden uitsluitend in het Nederlands aangeboden. NWO-I medewerkers zijn van harte welkom om ook aan deze trainingen deel te nemen.

We hebben weer leerzame trainingen gepland. Er zijn nog plekken vrij! Mochten er niet genoeg inschrijvingen zijn, zijn we helaas genoodzaakt de training te annuleren. Schrijf u dus snel in! Zie de bijlage.

Aanmelden
Aan deelname zijn kosten verbonden. Als u wilt deelnemen aan een training, overleg dit dan eerst met uw leidinggevende.

Meld u bij voorkeur twee weken voor aanvang van de training aan. Dit kan via een e-mail aan nwoacademy@nwo.nl

Afmelden
U kunt zich tot uiterlijk vier weken voorafgaand aan de training kosteloos afmelden. Doet u dat niet op tijd en verschijnt u niet op de training, dan zijn wij helaas genoodzaakt de kosten door te berekenen aan het gebied of de afdeling waar u werkt.

Het is ook mogelijk een collega aan te melden die in plaats van u aan de training deelneemt. Meld dit wel van te voren via nwoacademy@nwo.nl

Overzicht trainingen
Voor een overzicht van de trainingen kunt u de pdf op deze pagina downloaden.