Print deze pagina

NWO Academy

Wil je je richten op de competenties die we overal in de organisatie willen ontwikkelen, op wat belangrijk is voor je functie en het werken in projecten, of op het versterken van je kennis en vaardigheden en het functioneren van het team? NWO Academy kan je hierbij helpen.

NWO stimuleert medewerkers zich te ontwikkelen om daarmee kennis en vaardigheden van de medewerkers optimaal te laten aansluiten bij de wensen en behoeften van de organisatie.

De trainingen zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor medewerkers van de domeinorganisatie van NWO en worden uitsluitend in het Nederlands aangeboden. NWO-I-medewerkers zijn van harte welkom om ook aan deze trainingen deel te nemen.

In verband met corona worden alle trainingen online aangeboden. Indien je je inschrijft voor een training, verwachten we dat je aanwezig bent. Kun je niet aanwezig zijn om welke reden dan ook laat het ons weten.

Wegens de hack zijn alle trainingen die gepland stonden geannuleerd. Omdat we nog herstellende zijn en ieder zijn eigen werk moet inventariseren, hebben we nog geen nieuwe data voor de trainingen:

  • Masterclass Vind je draai in 't subsidieproces
  • Masterclass Juridische aspect van het primaire proces
  • Happiness @ work

De andere trainingen die we normaal in het aanbod hebben zijn ook nog geen data voor en weten we nog niet of we die dit jaar gaan aanbieden. Zodra de data bekend bekend zijn, laten we het weten.

Heb je interesse in een training? Overleg dit dan eerst met je leidinggevende. Meld je aan in een e-mail aan NWOAcademy@nwo.nl en vermeld wanneer je welke training wilt volgen. Zet hierbij je leidinggevende in cc dan weten wij dat hij/zij op de hoogte is. 

Bij genoeg animo kunnen we kijken of een training extra aangeboden kan worden.

 

Confidental Infomation