Print deze pagina

NWO Academy

Wil je je richten op de competenties die we overal in de organisatie willen ontwikkelen, op wat belangrijk is voor je functie en het werken in projecten, of op het versterken van je kennis en vaardigheden en het functioneren van het team? NWO Academy kan je hierbij helpen.

NWO stimuleert medewerkers zich te ontwikkelen om daarmee kennis en vaardigheden van de medewerkers optimaal te laten aansluiten bij de wensen en behoeften van de organisatie.

De trainingen zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor medewerkers van de domeinorganisatie van NWO en worden uitsluitend in het Nederlands aangeboden. NWO-I-medewerkers zijn van harte welkom om ook aan deze trainingen deel te nemen.

Aanmelden

Als je wilt deelnemen aan een training, overleg dit dan eerst met je leidinggevende. Meld je aan in een e-mail aan NWOAcademy@nwo.nl en vermeld, wanneer je welke training wilt volgen. Zet hierbij je leidinggevende in cc dan weten wij dat hij/zij op de hoogte is. 

Afmelden

Je kunt je tot uiterlijk vier weken voorafgaand aan de training kosteloos afmelden. Doe je dat niet op tijd en verschijn je niet op de training, dan zijn wij helaas genoodzaakt de kosten door te berekenen aan het gebied of de afdeling waar je werkt.

Het is ook mogelijk een collega aan te melden die in jouw plaats aan de training deelneemt. Meld dit wel van te voren via nwoacademy@nwo.nl

Confidental Infomation