Print deze pagina

Vergoeding studiekosten

NWO-I kan opleidingen die je in verband met je werkzaamheden of voor je carrière volgt (gedeeltelijk) betalen. Hierover maak je met je leidinggevende een afspraak .

De gehele regeling vind je in hoofdstuk 6 Scholing en loopbaanontwikkeling van de Cao-OI en in UVR-4 Studiefaciliteiten.

Let op! Onderstaande uitvoeringsdetails gelden voor werknemers bij AMOLF, ARCNL, DIFFER, Nikhef, Bureau NWO-I en werknemers in de universitaire werkgroepen (BUW). Werk je op een andere locatie, vraag dan je P&O-afdeling naar de werkwijze op jouw instituut.

Hoe dien ik mijn aanvraag in?

Je kunt de benodigde formulieren downloaden of via NWO-I People je aanvraag indienen. Na het verzenden komt het formulier automatisch ter verwerking op de juiste plaats terecht. Je ontvangt een toekenningsbrief dat je in aanmerking komt voor een studiekostenvergoeding. Hierin staat waar je precies recht op hebt. 

Hoe declareer ik de kosten?

Via NWO-I People kun je je declaratie met bewijsstukken van de kosten indienen. Na het verzenden komt het formulier automatisch ter verwerking op de juiste plaats terecht. NWO-I betaalt de declaratie met het eerstvolgende salaris. Alleen als de toekenning afwijkt van de declaratie ontvangt je schriftelijk bericht.

Via AVOM kunt u vakantie-uren of brutosalaris inzetten om uw eigen bijdrage aan studiekosten te verlagen.

Contact

Universitaire werkgroepen (BUW): EUR, RUG, TU/e, UM, UT, UU, VU, WUR: Lydia van der Vlist
Universitaire werkgroepen (BUW): CWI, LEI, RU, TUD en UvA: Ria Wemelsfelder
Bureau NWO-I: Eileen Samshuijzen
Overige locaties: je P&O-afdeling

 

Confidental Infomation