NWO-I

NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek - print-logo

URL voor deze pagina :
https://www.nwo-i.nl/nieuws/2015/11/17/isaac-nieuw-aanvraagsysteem-vanaf-23-november-2015/

Geprint op :
19 februari 2019
22:19:57

Een hoofdaanvrager kan zijn/haar aanvraag alleen via een persoonlijk ISAAC-account indienen. Dat betekent dat u een account moet aanmaken. Dat is mogelijk vanaf 23 november, 12.00 uur. Maak uw account minimaal één dag voor het indienen van uw aanvraag. Dit om eventuele aanmeldproblemen op tijd te kunnen verhelpen.

Hulp bij ISAAC
Bij vragen over het gebruik van ISAAC kunt u contact opnemen met de ISAAC helpdesk. Leest u alstublieft eerst de handleiding in ISAAC voordat u de helpdesk om raad vraagt. De ISAAC helpdesk is vanaf 23 november 2015 bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, op telefoonnummer 0900 696 47 47. Helaas ondersteunen niet alle buitenlandse providers het bellen naar 0900-nummers. U kunt uw vraag ook per e-mail stellen via isaac.helpdesk@fom.nl. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een reactie.

Lopende calls
Aanvragen die reeds zijn ingediend bij de FOM-Projectruimte zullen worden overgezet naar het nieuwe systeem. Indieners zullen hiervan op de hoogte worden gesteld.