NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek - print-logo

URL voor deze pagina :
https://www.nwo-i.nl/nieuws/2016/05/23/nieuwste-nummer-relatiemagazine-fom-expres-op-de-deurmat/

Geprint op :
17 juni 2019
16:33:03

FOM expres mei
In de FOM expres van mei is aandacht voor 70-jarig bestaan van FOM. Er is verslag gedaan van de traktatie van taart en doppers op maandag 18 april en alle FOM-relaties worden opgeroepen om het FOM70-feest in Amersfoort op vrijdag 16 september alvast in de agenda te noteren!
Verder kunt u kennismaken met nieuwe AMOLF-directeur Huib Bakker, roept groepsleider (UT/ASML)) Hanneke Gelderblom op tot een modern ecosysteem voor de wetenschap(pers) en vindt u een (foto)reportage van Physics@FOM Veldhoven 2016. In de FOM expres ook interviews met ARCNL-manager bedrijfsvoering Marjan Fretz en ARCNL-groepsleider Sonia Castellanos. Tot slot geeft de FOM expres een update over de laatste stand van zaken rondom de transitie van NWO. Dit en veel meer vindt in u de FOM expres van mei.

Online doorbladeren of neem een abonnement
Op de FOM Expres pagina kunt u deze editie downloaden en op www.issuu.com/fomphysics kunt u de FOM expres online doorbladeren. Gratis abonneren op een gedrukt exemplaar kan via: info@fom.nl.