NWO-I

NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek - print-logo

URL voor deze pagina :
https://www.nwo-i.nl/nieuws/2017/03/16/amolf-postdoc-konrad-meister-uitverkoren-lindau-nobel-laureate-meeting/

Geprint op :
19 november 2017
13:37:33

Dit jaar staat deze ontmoeting in het teken van scheikunde en 400 tot 500 jonge wetenschappers uit de hele wereld werden uitgekozen om te komen. Meister kijkt uit naar deze uitgelezen kans om Nobelprijs-winnaars en andere wetenschappers te ontmoeten en met hen te discussiëren op het pittoreske eiland in Duitsland.

Meister, een postdoc in de groep van Huib Bakker, gebruikt geavanceerde lineaire spectroscopietechnieken om eiwitten te bestuderen, zoals hydrofoben en antivries-eiwitten. In 2015 kreeg Meister een Marie Sklodowska-Curie postdoctorale onderzoeksbeurs.

Meer informatie over de Lindau Nobel Laureate Meeting

Meer informatie over AMOLF