NWO-I

NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek - print-logo

URL voor deze pagina :
https://www.nwo-i.nl/nieuws/2018/07/19/de-young-escientist-award-2018/

Geprint op :
23 maart 2019
13:16:23

Win 50.000 euro aan eScience expertise voor jouw vernieuwende onderzoeksidee!

De grote maatschappelijke vraagstukken van de komende jaren zoals klimaatverandering, verstedelijking, bevolkingsgroei en schaarste van natuurlijke grondstoffen, vragen om wetenschappelijke en technologische innovatie. Wetenschappers worden steeds meer afhankelijk van de ICT-expertise die nodig is om een antwoord te vinden op deze onderzoeksvraagstukken. Het eScience Center werkt samen met wetenschappers om digitale technologie en software in te zetten voor hun onderzoek.

Het eScience Center reikt 50.000 euro aan expertise uit aan een vernieuwend eScience idee. Samen met experts van het eScience Center zet jij jouw idee om in een project.

De Young eScientist Award wordt uitgereikt tijdens de IEEE eScience Conference in Amsterdam op 31 oktober 2018. Er zullen drie genomineerden uitgenodigd worden om tijdens het diner het onderzoeksvoorstel te pitchen, waarna de winnaar wordt aangekondigd.

Dien jouw idee in vóór 17 september 2018!

Meer informatie
Kijk op de website van het eScience Center voor meer informatie.