NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek - print-logo

URL voor deze pagina :
https://www.nwo-i.nl/nieuws/2018/09/19/peter-christianen-nieuwe-directeur-hfml/

Geprint op :
12 november 2019
02:33:08

Christianen: "Ik ben erg opgetogen over mijn benoeming als HFML-directeur in deze cruciale periode. Samen met het FELIX-laboratorium bouwen we aan een nationaal onderzoekscentrum van wereldklasse met een werkelijk unieke experimentele infrastructuur, die baanbrekend onderzoek mogelijk maakt op tal van onderzoeksgebieden".

Afgelopen april ontving HFML-FELIX, een samenwerkingsverband tussen de Radboud Universiteit en NWO-I, een forse subsidie uit de Nationale Roadmap voor Grootschalige infrastructuur, waarmee onder andere de mogelijkheden voor gecombineerde HFML-FELIX-experimenten enorm worden uitgebreid.

Meer informatie
Voor meer informatie over Peter Christianen en het HFML kunt u terecht op de HFML-website (bericht is alleen in het Engels beschikbaar).