Print deze pagina

Ready to embrace the impact? Nieuw e-magazine van Erkennen & Waarderen

Embrace the impact. Dat is de titel van het nieuwe Recognition & Rewards e-magazine. Het magazine staat vol interviews, (blog)artikelen en good practices over de ontwikkelingen van het landelijke programma Erkennen & Waarderen binnen de verschillende instellingen in Nederland.

Een van de highlights: een interview met Martin van Breukelen, Instituutsmanager van DIFFER, over het belang van Team Science.

In het e-magazine worden door middel van (verdiepende) artikelen en videofragmenten de ambities en de voortgang van het landelijke programma Erkennen & Waarderen zo breed mogelijk voor het voetlicht gebracht. Daarbij gaat het om delen van good practices, informeren over (internationale) ontwikkelingen en aanbieden van persoonlijke verhalen.

Zo zijn er interviews met promovenda Britt van Belkom en haar begeleider Remco Havermans over het promotietraject. Martin van Breukelen, van DIFFER, laat zien hoe samenwerking tussen alle disciplines deel is van het DNA van DIFFER. 
Marieke Adriaanse vertelt over cultuurverandering en de rol van taalgebruik daarin.
Ook gaan Matilde Galli, Rinske Vermeij en Sarah de Rijcke in gesprek over de vraag: 'Wat is kwaliteit?'
Verder delen instellingen verschillende good practices, bijvoorbeeld over loopbaanpaden en leiderschap. Ook spreken we drie docenten over hun passie voor onderwijs.

Het e-magazine is Engelstalig en voor iedereen beschikbaar

Confidental Infomation