Op deze pagina vind je een link naar NWO-I brede projecten waar alle NWO-instituten nauw bij betrokken zijn, zoals Open Access, Erkennen en Waarderen en het NWO-I Digitale Competentie Centrum.

Open Access

NWO-I gaat voor 100 procent Open Access. Daarom wil NWO-I dat alle publicaties die (deels) geschreven zijn door werknemers van NWO-I, op het moment van publicatie, direct open access toegankelijk zijn. NWO-I accepteert verschillende routes naar Open Access.

Commissie erkennen en waarderen

Erkennen en Waarderen is een nationale beweging om te komen tot een meer gemoderniseerd en gebalanceerd academisch systeem. Meer informatie. Het doel is om de cultuur in de academische wereld, binnen Nederland en wereldwijd, te veranderen om alle taken van onze medewerkers te erkennen en waarderen.

NWO-I Digitaal Competentie Centrum

NWO-I DCC is het Digitaal Competentie Centrum voor alle NWO-I instituten. We geven advies en praktische ondersteuning aan de onderzoekers, datastewards en software engineers van deze instituten. We helpen hen hun data, onderzoekssoftware en resultaten op een open en duurzame manier te publiceren.

Confidental Infomation