Print deze pagina

Routebeschrijving

Adres NWO-I

Postadres NWO-I: Postbus 3021, 3502 GA Utrecht
Bezoekadres NWO-I: Winthontlaan 2, 3526 KV Utrecht
Telefoon: (030) 600 12 11
Website: www.nwo-i.nl
E-mail: info-nwoi@nwo.nl
RSIN: 002882243
BTW-nr.: NL002882243B01

Bureau NWO-I is gevestigd in het kantoor van NWO Utrecht (Nova Zembla). Het kantoor ligt in het bedrijvengebied Kanaleneiland, in het zuidwesten van de stad, naast het Van der Valk-hotel (aan de A12). 

NWO Den Haag

NWO heeft ook een vestiging in Den Haag. Klik hier voor de contactgegevens en routebeschrijving. 

Openbaar vervoer

Je kunt op Utrecht Centraal vanaf de Jaarsbeurszijde bus 63 (richting Vianen), 65 (richting Het Klooster), 66 (richting Nieuwegein-Centrum), 74 (richting Vianen) of 77 (richting Nieuwegein-Zuid) nemen en uitstappen bij halte Kanaleneiland Zuid. Je kunt vanaf het Centraal Station ook op het Jaarbeursplein de sneltram naar Nieuwegein-Zuid (tram 60) of IJsselstein (tram 61) nemen en uitstappen bij dezelfde halte. Steek de Winthontlaan over naar Nova Zembla. De ingang bevindt zich aan de voorkant van het gebouw.

Met de auto

Vanuit de richting Amsterdam
Vanaf de A2 neem je de afrit knooppunt Oudenrijn om vervolgens op de twee rechterrijstroken de borden E30/E35 richting Arnhem te volgen. Houd rechts aan bij de splitsing en volg de borden voor Houten/E311/A12. Wederom rijd je op de rechterrijstroken en volg je de borden voor Kanaleneiland/Jaarbeurs. Rijd vervolgens op de twee linkerrijstroken om na 450 meter linksaf te slaan naar de Europalaan. Na 400 meter sla je rechtsaf naar de Winthontlaan. Nova Zembla bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit de richting Arnhem
Volg de A12 en neem afrit 17 (Kanaleneiland/Jaarbeurs/Centrum). Sla na ongeveer 50 meter rechtsaf naar de Winthontlaan. Nova Zembla bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit de richting Den Haag, Rotterdam
Vanaf de A12 volg je op het knooppunt Oudenrijn de drie rechterbanen (afslag 6 tot en met 8, richting Nieuwegein/Houten). Houd vervolgens de twee meest linkerbanen richting Amersfoort/Arnhem/E11/E30/A12 aan. Neem afslag 17 (Kanaleneiland/Jaarbeurs) en volg de twee linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Europalaan. Sla rechtsaf naar de Winthontlaan. Nova Zembla bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit de richting Breda, Den Bosch
Op de A2 rijd je op de twee rechterrijstroken om bij het knooppunt Everdingen de borden A27/E311 richting Almere/Utrecht te volgen. Neem de afslag A12/E30 richting Den Haag. Hier houd je rechts aan totdat u afslag 17 neemt om de borden Kanaleneiland/Jaarbeurs/Centrum te volgen. Onderaan de afrit ga je rechtsaf en voeg je in op de Europalaan. Sla na ongeveer 50 meter rechtsaf naar de Winthontlaan. Nova Zembla bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit de richting Hilversum
Je rijdt op de A27 naar Zuid-West, Utrecht. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Lunetten om de borden E35/E30/A12 richting Ring Utrecht/Rotterdam/Den Haag te volgen. Houd rechts aan bij de splitsing, rij door op afslag 17, volg de borden voor Jaarbeurs en voeg in op de Europalaan. Sla na ongeveer 80 meter rechtsaf naar de Winthontlaan. Nova Zembla bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit de richting Amersfoort
Via de A28 rijd je naar Zuid-West, Utrecht. Neem afrit knooppunt Lunetten vanaf de A27/E30. Houd rechts aan om de borden E35/E30/A12 richting Ring Utrecht/Rotterdam/Den Haag te volgen. Rijd door op de afslag 16 tot en met 18, volg de borden voor Jaarbeurs en voeg in op de Europalaan. Sla na ongeveer 50 meter rechtsaf naar de Winthontlaan. Nova Zembla bevindt zich aan de rechterkant.

Parkeren

Bezoekers en medewerkers van NWO-Den Haag en kunnen hun auto parkeren op het parkeerterrein achter het NWO-gebouw. Als het parkeerterrein vol is kun je betaald parkeren in de parkeergarage van het naastgelegen Van der Valk-hotel.

Kijk voor actuele informatie, reistips en alternatieve vervoersmogelijkheden op de onderstaande websites: