NWO-I

NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek - print-logo

URL voor deze pagina :
https://www.nwo-i.nl/personeelsinformatie/arbeidsvoorwaarden/algemene-informatie/

Geprint op :
16 februari 2018
18:37:23

Cao-OI en UVR
De Cao-OI en UVR bevatten een scala aan regelingen en procedures over bijvoorbeeld reiskosten woon-werkverkeer, dienstreizen, detacheringen, studiefaciliteiten, nevenwerkzaamheden etc. De Cao-OI en de UVR vindt u in de rechterkolom.

ABP-pensioen
Op de website van het ABP is uitgebreide informatie beschikbaar. Helaas is deze informatie niet in het Engels. Uw personeelsfunctionaris of medewerkers van de afdeling P&O NWO-I zijn graag bereid u (ook in het Engels) te informeren of uw vragen te beantwoorden. Ook vind u in de rechter kolom een document met informatie over Pensioenopbouw via het ABP.

Het is niet toegestaan de arbeidsvoorwaarden te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van NWO-I.

Filmpjes over je pensioen: MijnABP
Via MijnABP.nl regel je pensioenzaken online. Je kunt er bijvoorbeeld uw pensioen plannen of je voorkeuren aanpassen. Om deelnemers te helpen in het gebruik van de website www.mijnABP.nl heeft ABP een webpagina beschikbaar gemaakt met instructiefilmpjes. Deze eenvoudige filmpjes richten zich op de volgende onderwerpen: met pensioen gaan, nabestaandenpensioen, partnerpensioen en digitale post. De filmpjes zijn alleen in het Nederlands beschikbaar te vinden via de website van het ABP.