NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek - print-logo

URL voor deze pagina :
https://www.nwo-i.nl/personeelsinformatie/werk-en-carriere/vergoeding-drukkosten-proefschrift/

Geprint op :
6 december 2019
21:07:43

De gehele regeling kunt u vinden in de UVR UR-8 Bepalingen voor onderzoekers in opleiding (oio's).

Vergoed worden de kosten van het drukken van het proefschrift tot een maximum van € 1.500,00. Op de vergoeding drukkosten kan een beroep worden gedaan tot twaalf maanden na beëindiging van de arbeidsovereenkomst, mits de kosten binnen deze termijn ook feitelijk zijn gemaakt en de promotiedatum daadwerkelijk is vastgesteld.

Hoe dien ik mijn aanvraag in?
Via NWO-I People kunt u uw aanvraag indienen. Na het verzenden komt het formulier automatisch ter verwerking op de juiste plaats terecht. Stuur een kopie van uw factuur én een kopie van uw betalingsbewijs mee. Separaat stuurt u twee exemplaren van uw proefschrift per post naar P&O NWO-I. Als u op een NWO-instituut werkt, kunt u daar de proefschriften afgeven.

Naast NWO-I People is er ook een deelnameformulier. Deze zijn te vinden bij Formulieren op de website. Vul het deelnameformulier in en stuur het op of lever het in, voorzien van handtekening, bij P&O NWO-I, Postbus 3021, 3502 GA  Utrecht. Als u op een van de universitaire locaties werkt en geen toegang heeft tot internet of daarbij moeilijkheden ondervindt kunt u contact opnemen met een van de contactpersonen.