NWO-I

NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek - print-logo

URL voor deze pagina :
https://www.nwo-i.nl/projecten-werkgroepen/project-en-budget/budgetten/materieel-budget/

Geprint op :
20 april 2019
22:10:01

U kunt de volgende zaken financieren uit het materieel budget van NWO-I (voorheen FOM).

  • Instrumenten, gassen (niet bestemd voor koeling), kleine hulpmiddelen en materialen voor wetenschappelijke opstellingen. De aanschaffing moet overeenstemmen met de goedgekeurde aanvraag; levering door de werkplaats van de universiteit honoreert NWO-I alleen bij facturering op basis van een vooraf overeengekomen levering tegen een vaste prijs (aanneemsom), voor akkoord getekend door de budgethouder. Een kopie van deze overeenkomst dient u bij te sluiten bij de factuur.
  • Uitbreiding, verbetering en vernieuwing van bestaande NWO-I-apparatuur.
  • Objecten van NWO-I-onderzoek, zoals isotopen.
  • Onderhoudsabonnementen voor NWO-I-apparaten en -machines.
  • Boeken en tijdschriften. Dit kan echter alleen als dit specialistische werken zijn, die rechtstreeks met het NWO-I-onderzoek in verband staan. NWO-I gaat ervan uit dat algemene standaardwerken in de bibliotheek van het laboratorium aanwezig zijn.
  • Binnenlandse en buitenlandse dienstreizen.
  • Op reis kunnen alle medewerkers die bij het project betrokken zijn. In het kader van de werkzaamheden kan van belang zijn dat de medewerker een bezoek brengt aan een congres of symposium of een lezing in het buitenland geeft. U als werkgroepleider bepaalt of een dienstreis van belang is voor het project. De precieze procedure voor het aanvragen van een buitenlandse dienstreis is beschreven op de personeelspagina's onder Personeel/Werk en reizen. U moet de aanvraag en later de declaratie ondertekenen en voorzien van de Werkorder. Voor meer informatie, zie ook de CAR Dienstreizen binnen- en buitenland, artikel 3.3 en UR-3 Kostenvergoedingen.

Waar u rekening mee moet houden bij het bestellen (inkoopproces) leest u onder Aanschaffen apparatuur en diensten.

Wat u kunt claimen van de universiteit leest u onder Universitair budget.