NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek - print-logo

URL voor deze pagina :
https://www.nwo-i.nl/projecten-werkgroepen/project-en-personeel/werving-van-personeel/werven-via-advertenties/

Geprint op :
14 oktober 2019
13:38:30

U kunt in aanvulling op de werving via de NWO-I-website, Academic Transfer en Academic Positions uw vacature ook adverteren in de (landelijke) media. In de bijlage in de rechter bovenhoek van deze pagina vindt u een overzicht van enkele mogelijkheden.

Indien u een of meerdere advertenties wilt laten plaatsen, kunt u dit bij het aanmelden van een vacature via de NWO-I-website aangeven. De afdeling P&O NWO-I zal dan contact met u opnemen en de verdere procedure met u bespreken (o.a. mediakeuze, het afstemmen van de tekst).

De afdeling P&O NWO-I draagt vervolgens zorg voor plaatsing in de aangegeven media. De termijn tussen het indienen van de advertentie en het plaatsen in de media is circa drie weken (bij het Nederlands Tijdschrift voor Natuurkunde soms langer). Alle advertenties voor NWO-I-posities worden in een standaardkader (met NWO-logo) geplaatst. Voor de advertentietekst wordt de informatie gebruikt die u heeft aangeleverd voor plaatsing van de vacature op onze website. U kunt hier desgewenst wijzigingen in aanbrengen.

U ontvangt vooraf een drukproef van de advertentie. U kunt uw reacties dan telefonisch of per e-mail aan de afdeling P&O NWO-I doorgeven. Houdt u er rekening mee dat u binnen één werkdag de drukproef moet corrigeren!

De afdeling P&O NWO-I verzorgt de betaling. De kosten komen ten laste van het materieel budget van het project of de werkgroep. U ontvangt via uw administrateur een kopie van het betalingsdocument en een overzicht van de begrotingsuitputting.