NWO-I

NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek - print-logo

URL voor deze pagina :
https://www.nwo-i.nl/projecten-werkgroepen/project-en-publicaties/faq-output-indienen/vragen-over-het-invullen-van-het-formulier/

Geprint op :
19 april 2019
02:52:58

Moet ik publicaties waarbij de NWO-I-medewerker niet betrokken is ook invullen?
In het algemeen willen we alleen die publicaties weten waar de NWO-I-medewerker bij betrokken is. Mocht u echter op uitnodiging een voordracht geven over het werk van de NWO-I-medewerker, waarbij hij of zij in principe mede-auteur is (al is deze niet genoemd in de aankondiging van de voordracht), kunt u deze wel opgeven.

Wiens posities moet ik nu eigenlijk invullen?
We kunnen ons voorstellen dat incidenteel een postdoc van NWO-I optreedt als referent, of dat een oio een (kort) congres organiseert. Deze informatie zouden we graag ontvangen. Groepsleiders op de instituten die zelf in NWO-I-dienst zijn, vraagt NWO-I ook deze informatie over zichzelf op te geven. 

Welke informatie over contacten met de industrie moet ik opnemen?
Hier verzoeken we u contacten met de industrie te noemen vanaf het moment dat mogelijkheden tot samenwerking of kennisoverdracht wordt besproken. Het gaat bijvoorbeeld niet om vluchtige contacten op conferenties die slechts uit dat contact hebben bestaan. 

Optreden op televisie en radio
Graag opnemen waar het direct gerelateerd is aan het NWO-I-werk. 

Buitenlandse kranten etc.
Graag opnemen waar het direct gerelateerd is aan het NWO-I-werk.