Print deze pagina

Toegankelijkheidsverklaring

NWO-I streeft ernaar een website te hebben die voldoet aan het Besluit digitale toegankelijkheid overheid. Dat betekent dat wij graag willen dat onze website gebruiksvriendelijk en toegankelijk is voor verschillende doelgroepen.

Wat is een toegankelijke website?

Een toegankelijke website is voor alle doelgroepen beter te gebruiken. Daarom gelden er functionele, technische en redactionele toegankelijkheidseisen voor websites van de overheid. Deze zijn vastgelegd in internationale richtlijnen voor webtoegankelijkheid. Meer informatie hierover kun je lezen op de overheidswebsite over digitale toegankelijkheid.

Onderzoek digitale toegankelijkheid

Op 23 mei 2022 heeft de Stichting Accessibility onderzocht of deze website, www.nwo-i.nl, voldoet aan de toegankelijkheidseisen. Hieruit is gebleken dat de website nog niet op alle punten voldoet. De uitkomsten kun je lezen in het onderzoeksrapport WCAG 2.1 en in het managementrapport WCAG 2.1. dat je onderaan deze pagina kunt downloaden.

Werken aan toegankelijkheid

Op basis van de resultaten van het onderzoek van de Stichting Accessibility gaat NWO-I aan de slag met het verbeteren van de digitale toegankelijkheid.

Toegankelijkheidsverklaring

De stand van zaken ten aanzien van digitale toegankelijkheid van www.nwo-i.nl lees je in de toegankelijkheidsverklaring. In de afbeelding onderaan deze pagina zie je wat de huidige status is van de toegankelijkheid van de NWO-I website en kun je doorlinken naar de toegankelijkheidsverklaring van de NWO-I-website.

Contact en problemen melden

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je een pagina, document of andere bijlage op deze website gebruiken die niet toegankelijk blijkt? Neem dan contact op NWO-I via info@nwo-i.nl

 

Status toegankelijkheidslabel van www.nwo-i.nl. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Confidental Infomation