Print deze pagina

Aanmelden vacatures

Via onderstaande links kunnen werkgroepleiders BUW en de P&O-adviseurs van bureau NWO-I* in een aantal stappen een vacature invoeren. Kies eerst welk type vacature u wilt aanmelden. In de volgende stappen meldt u de vacature aan. Na verzending van de vacature ontvangt u een e-mail met een bevestiging. De vacature is na enkele werkdagen te zien op www.nwo-i.nlwww.academictransfer.com en www.academicpositions.eu

Als u vragen hebt kunt u contact opnemen met de afdeling P&O NWO-I, telefoon: (030) 600 12 62.

Wat voor een vacature wilt u aanmelden?

Wie kan vacatures aanmelden?*

(Werk)groepleiders BUW/onderzoekers met FOM-programma's die voor 1 januari 2017 zijn gehonoreerd, kunnen op deze pagina vacatures aanmelden. Daarnaast kunnen P&O-adviseurs van bureau NWO-I vacatures aanmelden van bureau NWO-I. De negen NWO-instituten kunnen geen vacatures aanmelden. De instituutsvacatures worden niet op deze site, maar uitsluitend op de website van het eigen instituut geplaatst. De negen NWO-instituten plaatsen de eigen vacatures zelf ook door op Academic Transfer.

Problemen met aanmelden vacatures?

Heeft u problemen met het aanmelden van vacatures? Dan kunt u het volgende doen:  

  1. U kunt uw browser verversen (druk op Ctrl F5) en probeer het opnieuw.
  2. Als het alsnog niet lukt, willen wij u vragen dit bij ons te melden en ons de vacature toe te sturen via info-nwoi@nwo.nl.
    Dan plaatsen wij de vacature handmatig door op de NWO-I-website.