Print deze pagina

Aanmelden vacatures BUW

Via onderstaande links kunnen werkgroepleiders uit de BUW in een aantal stappen een vacature invoeren. Kies eerst welk type vacature je wilt aanmelden. In de volgende stappen meld je de vacature aan. Na verzending van de vacature ontvang je een e-mail met een bevestiging. De vacature is na enkele werkdagen te zien op www.nwo-i.nl en www.academictransfer.com.

Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling P&O NWO-I, telefoon: (030) 600 12 62.

Wat voor een vacature wil je aanmelden?

Wie kan vacatures aanmelden?

(Werk)groepleiders BUW/onderzoekers met FOM-programma's die voor 1 januari 2017 zijn gehonoreerd, kunnen op deze pagina vacatures aanmelden. De negen NWO-instituten kunnen geen vacatures aanmelden. De instituutsvacatures worden niet op deze website, maar op de website van het eigen instituut geplaatst. De negen NWO-instituten plaatsen de eigen vacatures zelf ook door op Academic Transfer.

Vacatures bureau NWO-I

Als je een vacature wilt aanmelden voor bureau NWO-I, dan kun je contact opnemen met de afdeling P&O via solliciteren-nwoi@nwo.nl.  

Problemen met aanmelden vacatures?

Heb je problemen met het aanmelden van vacatures? Dan kun je het volgende doen:  

  1. Je kunt je browser verversen (druk op Ctrl F5) en probeer het opnieuw.
  2. Als het alsnog niet lukt, willen wij je vragen dit bij ons te melden en ons de vacature toe te sturen via info-nwoi@nwo.nl 
    Dan plaatsen wij de vacature handmatig door op de NWO-I-website.
Confidental Infomation