Print deze pagina

Nieuws van de COR NWO: maak kennis met Janou Koskamp

De COR NWO behartigt de belangen van alle NWO- en NWO-I-werknemers in overleg met de raad van bestuur. Maak in de nieuwsbrief van deze maand kennis met Janou Koskamp, werkzaam als NWO-I-oio aan de Universiteit Utrecht.

Waar werk je binnen NWO?
Ik ben een van de laatste oio's van NWO-I, werkzaam aan de Universiteit Utrecht bij de afdeling Geochemie. En ik houd mij bezig met het simuleren van moleculaire systemen met behulp van krachtige computers.

Waarom zit je in de COR NWO, wat is jouw motivatie?
In juni 2017 ben ik lid geworden van de COR-NWO als vertegenwoordiger van de COR, omdat ik nieuwsgierig ben naar het reilen en zeilen van een groot bedrijf als NWO. Door bij de COR te gaan ben je nauwer betrokken bij de processen die normaal achter de schermen gebeuren. Ik weet nog niet precies wat ik naar mijn promotie onderzoek wil en ga doen, daarom is de bredere kijk die de COR biedt erg leerzaam. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ook de BUW (Beheerseenheid Universitaire Werkgroepen) vertegenwoordigd wordt in de COR en gehoord wordt in de zaken die daar behandeld worden

Wat wil je bereiken in deze zittingstermijn?
Nu de BUW wordt uit gefaseerd is het belangrijk dat de huidige BUW’ers niet vergeten worden. Ik wil ervoor zorgen dat deze groep zich gehoord blijft voelen en dat, naast de aandacht die uitgaat naar zaken gerelateerd aan de transitie, ook de ongemakken die de individuele BUW-medewerker ervaart serieus worden opgepakt.

Meer informatie over de COR NWO
Kijk op de NWO-I website voor meer informatie over de COR NWO.

Confidental Infomation