Print deze pagina

Algemene informatie

In dit webonderdeel vind je de informatie die voor jou als werknemer van belang kan zijn op het gebied van personeelszaken. NWO-I, de Institutenorganisatie van NWO, heeft een scala aan arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de Cao-Onderzoekinstellingen (Cao-OI) en in de Uitvoeringsregelingen (UVR). In het menu op deze pagina vind je verschillende onderwerpen onderverdeeld in categorieën.

Regelen personeelszaken

Je P&O-afdeling (of personeelsfunctionaris) is er voor al je vragen rondom personeelszaken. Twijfel je aan de juiste interpretatie van een regeling of mis je informatie, neem dan contact op met je P&O-afdeling. Dit geldt ook voor bijzondere omstandigheden waarin de regelingen niet voorzien.
Youforce is de portal waar je onder andere je salarisstrook kunt vinden en een deel van je personeelszaken gemakkelijk digitaal kunt regelen. Welke functionaliteiten beschikbaar zijn in NWO-I People verschilt per locatie. Je P&O-afdeling/lokale intranet kan je informeren over een eventueel voor jou geldende alternatieve werkwijze.
Onder Formulieren op deze website vind je verder bijvoorbeeld gespreksformulieren en formulieren om aanspraak te maken op een tegemoetkoming. Ook hier geldt dat, afhankelijk van je werklocatie, een ander formulier (inclusief bijbehorende werkwijze) van toepassing kan zijn.

Laatste nieuws omtrent personeelszaken

Op de pagina's P&O-nieuwsNieuwsbrief Inside NWO-I en Nieuws van de Medezeggenschap is het laatste nieuws te lezen omtrent de actualiteiten rondom NWO-I, je inkomen en arbeidsvoorwaarden.

Confidental Infomation