Print deze pagina

Algemene informatie

In dit webonderdeel vindt u de informatie die voor u als werknemer van belang kan zijn op het gebied van personeelszaken. NWO-I, de Institutenorganisatie van NWO, heeft een scala aan arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de Cao-Onderzoekinstellingen (Cao-OI) en in de Uitvoeringsregelingen (UVR). In het menu op deze pagina vindt u verschillende onderwerpen onderverdeeld in categorieën.

Regelen personeelszaken

Uw P&O-afdeling (of personeelsfunctionaris) is er voor al uw vragen rondom personeelszaken. Twijfelt u aan de juiste interpretatie van een regeling of mist u informatie, neem dan contact op met uw P&O-afdeling. Dit geldt ook voor bijzondere omstandigheden waarin de regelingen niet voorzien.
NWO-I People is de portal waar u onder andere uw salarisstrook kunt vinden en een deel van uw personeelszaken gemakkelijk digitaal kunt regelen. Welke functionaliteiten beschikbaar zijn in NWO-I People verschilt per locatie. Uw P&O-afdeling/uw lokale intranet kan u informeren over een eventueel voor u geldende alternatieve werkwijze.
Onder Formulieren op deze website vindt u verder bijvoorbeeld gespreksformulieren en formulieren om aanspraak te maken op een tegemoetkoming. Ook hier geldt dat, afhankelijk van uw werklocatie, een ander formulier (inclusief bijbehorende werkwijze) van toepassing kan zijn.

Laatste nieuws omtrent personeelszaken

Op de pagina's P&O-nieuwsNieuwsbrief Inside NWO-I en Centrale Ondernemingsraad (COR NWO) is het laatste nieuws te lezen omtrent de actualiteiten rondom NWO-I, uw inkomen en arbeidsvoorwaarden.